Stand alone paktafel 1600 x 800mm

Dit is een paktafel welke geschikt is voor 1 persoon. De tafel heeft een werkblad van 1600x800mm met een HPL toplaag en is dus krasvast. Het blad is 40mm dik en rust op 4 robuste, stevige en in hoogte verstelbare poten. D.m.v. een trekpin zijn de poten in hoogte verstelbaar en is de hoogte van het werkblad traploos instelbaar tussen 750 en 1050mm. De poten zijn voorzien van een vezelverrijkte poeder coating, hierdoor is de coating ontzettend stevig en beschadigen de poten niet snel. Boven het tafelblad bevindt zich een computerniveau met afmeting 1600x400mm. Boven het computerniveau bevindt zich het dozenniveau met afmeting 1600x400mm. Het dozenniveau is voorzien van beugels om een werkvoorraad aan dozen rechtop op te kunnen slaan.

Wenst u meer informatie of een tafel in een andere afmeting? Neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Onze paktafels zijn de beste en meest stevige tafels in de markt. Daarom geven wij zonder twijfel 10 jaar garantie op onze tafels. Een ander groot voordeel is dat later nog tal van opties aan de tafel zijn toe te voegen. Denk hierbij aan: opberglades (wel of niet afsluitbaar), scannerarm (t.b.v. uw scanner), toetsenbordhouders (met of zonder muispad), uittrekbare toetsenbord lade, labelprinter lades voor op of onder het werkblad, rolhouders met of zonder afsnij-unit, ophangbeugel t.b.v. uw beeldscherm, opbergvakken t.b.v. inpak-gereedschap als tapedispensers of veiligheidsmessen.

Wenst u direct al extra opties toe te voegen aan uw inpaktafel(s)? Neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op of via het contactformulier..

Om uw werkplek helemaal af te maken adviseren wij u om een bijpassende antivermoeidheidsmat voor uw paktafel te leggen. Onze antivermoeidheidsmatten zijn van het type klasse 4, zijn zwart en de randen zijn voorzien van gele markeringen zodat duidelijk zichtbaar is dat hier een werkplek bevindt waarbinnen zich mensen bevinden. Een bijpassende antivermoeidheidsmat, passend voor de hierboven beschreven tafel, heeft een afmeting van 1600x910mm.

Al onze opvulmaterialen en beschermende verpakkingsmaterialen zoals papieren buffers en luchtzakjes zijn perfect te integreren op/ in onze paktafels. Zo krijgt u een ergonomisch vriendelijke inpaktafel welke de snelheid van verpakken aanzienlijk verhoogd omdat alles binnen handbereik is. Voor advies op maat neem a.u.b. telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Duo paktafel 1600 x 800mm

Een Duo paktafel bestaat uit twee tafels van 1600x800mm welke met de lange zijde tegen elkaar worden geplaatst. Bij een Duo tafel wordt één computerniveau en één dozenniveau gebruikt per 2 tafels. Op deze manier worden twee werkplekken gecreëerd.

Wenst u meer informatie? Neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

ACCESSOIRES

Iedere inpaktafel is anders en ieder bedrijf heeft te maken met uiteenlopende uitdagingen tijdens de werkzaamheden. Indien een inpaktafel door één persoon wordt gebruikt voor een vaste handeling, is het belangrijk dat alles op een logische plek wordt geconfigureerd. Indien het om duo-werkplekken gaat of wanneer de werkplek verschillende doeleinden heeft, is het van groot belang dat alle te gebruiken middelen binnen handbereik worden aangeboden. Daarvoor zijn extra accessoires een welkome aanvulling. Met gebruik van de juiste accessoires op de juiste plek wordt er optimaal gebruik gemaakt van de werkplek. Om een indruk te geven van de toevoegingen en mogelijkheden van inpaktafels, zijn hieronder een aantal concrete voorbeelden zichtbaar.

EEN AANTAL MOGELIJKE ACCESSOIRES UIT HET BREDE AANBOD:

 • Houders voor PC’s
 • Beugels voor printers
 • Systemen of integraties voor opvulmateriaal
 • Dispensers voor labels of etiketten
 • Rolhouders voor rollen luchtkussentjes of papier
 • Doculabel systeem
 • Opbergladen
 • Opbergmanden of –rekken
 • Houders voor de tape-dispensers

De benodigde accessoires zijn natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Samen met u bekijken we graag welke accessoires u nodig heeft voor de optimale inrichting van uw inpaktafel.

0
  0
  in uw winkelmand
  Uw mandje is leegTerug naar de shop
   Calculate Shipping