Precisionrap

Als het om verzenden van pallets gaat, is rekfolie een van de meest voorkomende verpakkingsmaterialen. Ook wel stretchfolie genoemd, wordt gebruikt om producten op pallets te wikkelen, waardoor deze aan zichzelf en de pallet zelf worden vastgezet tijdens het verzendproces of tijdens opslag. Dit vermindert productschade en verlies en ontmoedigt gerommel met de pallet en diefstal van pallets.

 

Het is tijd om de manier waarop u uw pallets wikkelt te  heroverwegen!

Precisionrap zorgt ervoor dat uw zending keer op keer in de juiste staat aankomt bij uw klant. Precisionrap, het ultraslimme handpalletwikkelsysteem, brengt consistent wikkelen met machinekwaliteit en ladingbeheersing in de palm van uw hand.

Beschrijving

De Precisionrap dispenser is ontwikkeld voor het handmatig wikkelen van pallets. Enerzijds verbeterd hij de ergonomie tijdens het handmatig wikkelen van pallets, anderzijds zorgt de dispenser dat de pallet goed wordt gestabiliseerd tegen een minimaal verbruik aan folie. Dit komt doordat de Precisionrap folie reeds machinaal is voor gerekt. Het laatste beetje rek wordt gegenereerd door de dispenser. Wie de dispenser ook gebruikt: man, vrouw, groot, klein, sterk of minder sterk, iedere pallet wordt op een constante wijze gewikkeld. Dit komt omdat de dispenser de spanning op de folie regelt en niet de gebruiker. De gebruiker hoeft dus geen kracht te zetten op de folie. Daarnaast hoeft men niet meer te bukken en kan men gewoon vooruit lopen, hierdoor worden de ergonomie en veiligheid tijdens het handmatig wikkelen sterk verbeterd.

Traditioneel pallets wikkelen met handwikkelfolie

De traditionele manier van pallets wikkelen met handfolie kost meer tijd en geld en leidt daarnaast tot een verhoogde kans op klachten bij de medewerkers.

Ervaar de Precisionrap 

Ergonomische dispenser voor het handmatig wikkelen van pallets. De dispenser is te huur voor € 8,25 per maand. Bij afname van 2 pallets Precisionrap folie (550 rollen) gebruikt u de dispenser kosteloos. Heeft u interesse in de Precisionrap? Neem dan contact met ons op.

Nog niet helemaal overtuigd van het voordeel van de Precisionrap ? Vul dan onderstaand formulier in voor een demonstratie.

Geen optimale rek

Bij het gebruik van traditionele handwikkelfolie word de pallet niet concistent met de zelfde kracht en folie stretch gewikkelt waardoor er een sterk vergrote kans op verlies van de lading ontstaat.

Kans op letsel

Door de onnatuurlijke houdig en werkwijze bij gebruik van de traditionele wikkelfolie is er verhoogde kans op letsel bij de medwerkers en een onveilige situatie. 

Hogere kosten

Bij gebruik van de traditionele wikkelfolie is er een verlies aan materiaal en tijd. Precisionrap wikkelt een pallet in een kortere tijd met minder gebruik van folie. 

Voordelen Precisionrap pallet wikkelsysteem

 • Handwikkel met de consistentie van een machinewikkelsysteem. Precisionrap is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en biedt u keer op keer een uniforme verpakking en insluiting van machinekwaliteit. Zelfs onervaren operators wikkelen een pallet als een pro.
 • Verklein de verpakkingskosten en verwerk uw zendingen sneller. Met Precisionrap krijgt u machinaal verpakte kwaliteit met een lager folie gebruik, in minder tijd dan bij traditionele handwikkeltechnieken.
 • Verminder vermoeidheid en lichamelijke klachten op de werkplek. Handpalletwikkelen op de traditionele manier is onhandig en zorgt voor onnodige extra belasting op het lichaam. Ons lichtgewicht, ergonomisch systeem wordt gebruikt vanuit een naar voren gerichte, staande positie en rekt de folie voor u uit.

Met Precisionrap maak je het verschil.

Precisionrap wikkelt pallets beter en sneller met minder folie dan traditionele handpalletwikkeltechnieken. Kijk zelf maar.

Snelheidstest

Wikkel een gemiddelde palletbelading 33% sneller met het Precisionrap-systeem.
Handpalletwikkelen is onhandig, inefficiënt, traag en is belastend voor het lichaam. De gemiddelde medewerker kan een typische lading met de hand in 1,5 tot 2 minuten wikkelen.

De resultaten:
Met Precisionrap kan dezelfde medewerker dezelfde lading in ongeveer 1 minuut wikkelen zonder afbreuk te doen aan de wikkelkwaliteit.

Snij- en weegtest

Precisionrap verbruikt minder folie per gewicht.
De enige manier om echt het kostenvoordeel van het gebruik van Precisionrap te zien, is door een pallet die is omwikkeld met een traditionele handwikkeltechniek opnieuw te verpakken en de foliegewichten te vergelijken.

De resultaten:
Precisionrap vermindert de hoeveelheid folie op basis van gewicht en lengte in centimeter, terwijl de lading gelijk of beter wordt gefixeerd. Gemiddeld kunt u het totale filmverbruik op gewichtsbasis met minimaal 35% verminderen.

Bundelkracht en fixatie

Precisionrap verbetert de bundelkracht en fixatie met maar liefst 50%.
Bundelkracht is de hoeveelheid kracht die palletwikkelfolie op een lading uitoefent om de integriteit van de lading te behouden. Deze meting demonstreert de verbetering van de ladingintegriteit bij gebruik van het superieur Precisionrap palletwikkelsysteem.

De resultaten:
Het is bewezen dat Precisionrap gemiddeld 50% meer bundelkracht biedt dan traditionele handpalletwikkeltechnieken.

Rekgeheugen test

Precisionrap wikkelt pallets met machinale consistentie en insluiting.
Rekgeheugen is een visuele indicatie van de houdkracht van een folie. Nadat het verticaal is aangebracht en gesneden, vertegenwoordigt het meten van de afstand van de opening van de ontspannen folie het rekgeheugen naar de oorspronkelijke lengte. Hoe groter het rekgeheugen, hoe meer houdkracht de folie heeft.

De resultaten:
Met behulp van het Precisionrap-systeem worden pallets consequent omwikkeld met folie die 35% is uitgerekt. Onze tests laten een grotere en consistentere rekgeheugen en ladingstabiliteit zien in vergelijking met traditionele handgewikkelde pallets, ongeacht de operator.

Precisionrap gaat elke verpakkingsuitdagingen aan.

Precisionrap presteert zelfs onder de meest uitdagende wikkelomstandigheden.

Precisionrap is draagbaar en helpt organisaties snel en kosteneffectief op te schalen tijdens volumepieken zonder dat er extra magazijnruimte nodig is. Onze lichtgewicht dispenser is felgeel en gemagnetiseerd, waardoor hij gemakkelijk overal op de werkvloer te vinden en te gebruiken is.

Bevestig dispensers aan vorkheftrucks of palletwagens voor volledige mobiliteit. Of bevestig het aan pilaren bij de deuren van de erker of bij de afzetplaats van pallets voor directe beschikbaarheid. Houd uw folierollen schoon en van de vloer en zeg vaarwel tegen het per ongeluk kwijtraken of verzenden van dispensers met ladingen.

Precisionrap voor alle type palletbeladingen

Voor alle type pallet beladingen bied Precisionrap een oplossing om een correcte fixatie van de lading de garanderen.

Hoge ladingen

Hoog geladen pallets kunnen moeilijk bereikbaar en onstabiel zijn.

Precisionrap vergrendelt ladingen als één geheel, waardoor de instabiliteit wordt verminderd en uw lading ijzersterk wordt.

Lage delen van ladingen

Het wikkelen van de onderste productlagen en het vastzetten op de pallet is van cruciaal belang voor fixatie van de lading, maar dit kan lastig zijn en oncomfortabel.

Precisionrap biedt operators een comfortabele en effectieve manier om een ​​pallet veilig tot op de bodem van de lading te wikkelen.

Bundelkracht en fixatie

Precisionrap is perfect voor extra zware en onstabiele ladingen. Draai gewoon onze dispenser een kwartslag en je kunt de dispenser in de “touwtechniek” gebruiken waardoor de zwaarste ladingen beter worden opgevangen.

Onregelmatige C-type belastingen

Er zijn verschillende type palletbeladingen waarvan de C-type belading het moeilijkst te wikkelen is vanwege de onregelmatigheid van de lading. Ruimtes tussen producten kunnen leiden tot verschuiving en instabiliteit van de lading.

Precisionrap comprimeert de lading voor een betere stabiliteit en insluiting van de producten.

Een extra overtuiging nodig van het voordeel van de Precisionrap ? Vul dan onderstaand formulier in voor een demonstratie.

Laden van de folie rol in de dispenser

Gebruik Precisionrap

0
  0
  in uw winkelmand
  Uw mandje is leegTerug naar de shop
   Calculate Shipping