Collomoduul dozen

Collomoduul dozen zijn dozen die zijn ontworpen om exact op een Europallet van 120×80 cm te passen.
We hebben collomoduul dozen waarvan je er 4, 6, 8, 16 of 30 per laag kunt plaatsen. Daarnaast zijn de dozen onderling goed te combineren waardoor je de Europallet optimaal kunt benutten. Met collomoduul dozen kun je efficiënt stapelen en dus meer producten opslaan of transporteren.

Collomoduul dozen stapelvoorbeeld

2x4=8 per laag

2x2=4 per laag

4x4=16 per laag

2x3=6 per laag

5x6=30 per laag

Wat zijn collomoduul?

Bij Amerikaanse vouwdozen kunt u de term ‘collomoduul’ tegenkomen. Dit betekent dat, wanneer u een bepaald aantal van die dozen stapelt, deze precies passen op een pallet. Wanneer u een X aantal dozen naast elkaar plaatst vul je precies je pallet.

Dit maakt het verzenden van deze dozen zeer eenvoudig en zorgt ervoor dat u zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte op een pallet. Hiermee bespaart u op transportkosten en opslagruimte.

Door te kiezen voor gestandaardiseerde palletdozen verzeker je je daarmee dat de dozen goed op je europallet passen en daarmee mooi in je magazijn naast elkaar passen.

Dozen combineren op een europallet.

Onze collomoduul dozen zijn altijd perfect te combineren op een europallet, zonder dat er delen uitsteken. Dit bespaart ruimte in het magazijn en de laadruimte waardoor u de kosten verlaagt. De collomoduul dozen zijn optimaal afgestemd op Europallet met de afmeting 1200 bij 800 mm. U gebruikt dus bij gebruik van deze dozen de gehele oppervlakte van de pallet. Ons uitgebreide assortiment met logisch op elkaar afgestemde formaten maakt vele combinaties mogelijk.

Welke maten collomoduul zijn er?

Collomoduul dozen zijn er in verschillende formaten, allen zo ontworpen dat ze gemakkelijk stapelbaar zijn op een europallet met gebruikmaking van het totale oppervlak. Bij Van Lieshout Packaging kunt u kiezen uit dozen met verschillende dimensies als het gaat om de diepte, lengte en inhoud. De individuele maten zijn zo geoptimaliseerd dat deze in een bepaald aantal de pallet laag vullen:

 • 4 stuks op een laag, 2×2 per pallet laag
 • 6 stuks op een laag, 2×3 per pallet laag
 • 8 stuks op een laag, 2×4 per pallet laag
 • 16 stuks op een laag, 42×4 per pallet laag
 • 30 stuks op een laag, 5×6 per pallet laag

Daarnaast zijn de verschillende maten op één laag zodanig te combineren dat u nog steeds de gehele laag kunt vullen, zowel in de lengte, breedte als de hoogte.

0
  0
  in uw winkelmand
  Uw mandje is leegTerug naar de shop
   Calculate Shipping