BREEKBAAR TAPE

Beste webshop bezoeker, u komt op deze pagina omdat u op zoek bent naar de bekende oranje tape met opdruk “Breekbaar”. Waarschijnlijk heeft u regelmatig schade aan uw verpakte producten of verwacht u dat er schade kan ontstaan tijdens transport.

Klik hier voor ons aanbod en de prijzen voor “Breekbaar tape”.

Maar… wij kunnen veel meer voor u betekenen om uw producten heelhuids bij uw klanten te laten aankomen. Sterker nog… wij hebben er onze missie van gemaakt! Van Lieshout Packaging heeft meer dan 10 jaar ervaring in beschermende verpakkingsmaterialen en opvulmaterialen.

Uw dozen dichtplakken met “Breekbaar tape” geeft een gevoel van schijnveiligheid… Uw dozen vallen nauwelijk op tussen de grote hoeveelheden pakketten van tal van verzenders die allemaal zijn dichtgeplakt met dezelfde “breekbaar” tape of etiketten met daarop breekgevaar.

Uit onderzoek blijkt dat vervoerders nauwelijks zorgvuldiger omgaan met een doos die is dichtgeplakt met een “Breekbaar tape”.

Om uw producten te beschermen tijdens transport dient u de oplossing te zoeken in de doos zelf. Door het juiste beschermende verpakkingsmateriaal of opvulmateriaal te gebruiken voorkomt u schades. Wij kunnen ieder product zodanig verpakken dat er geen schades meer zullen optreden… Maar meestal is de uitdaging om de juiste balans te vinden in kosten voor de verpakking in verhouding tot de kans op schade.

Misschien heeft u maar 1 specifiek product te verpakken, maar onze ervaring is dat klanten bijna altijd een heel divers gamma aan producten heeft. En of dat al niet moeilijk genoeg is dienen ze deze vaak ook nog eens in de gekste combinaties te versturen. Vaak kiezen we dus voor een flexibele oplossing die altijd past ongeacht de vorm of afmetingen van uw product(en). Soms is een maatwerk verpakking de enige juiste oplossing om uw product goed te beschermen.

Om u te kunnen helpen aan de juiste verpakking kunnen we meerdere wegen bewandelen (alle wegen leiden naar Rome 😊). Aan u de keuze welke weg u het liefste bewandeld:

1. Vul hier uw contactgegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen
2. Bel ons voor een telefonische toelichting
3. Liever een afspraak? Wij plannen een vrijblijvende kennismakingsafspraak bij u op locatie in.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in

11 + 8 =

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping