Biologisch – FSC-gecertificeerd luchtkussen gemaakt van 100 % gerecycled papier.

Verpakte goederen veilig verzenden en tegelijkertijd het milieu ontzien hoeft niet meer een concessie tussen het een op andere te zijn. De FSC-gecertificeerde papieren luchtkussens van Van Lieshout Packaging zorgen namelijk voor dat perfecte milieubalans. Het lost volledig op in water en kan bij het oud papier en zijn volledig composteerbaar.

Papieren luchtkussentjes 100% recyclebaar

Papieren luchtkussentjes zijn een FSC gecertificeerde biologisch afbreekbare verpakkingsoplossing die uw producten veilig beschermt.
Van Lieshout Packaging blijft zich focussen op milieuvriendelijker en duurzamer verpakken. De luchtkussentjes van 100% gerecycled papier, zijn krachtig en ecologisch voordelig. De composteerbare afdichtingslaag is ultradun en heeft dus geen negatieve invloed op enig aspect van recycling. De papieren luchtkussentjes zijn hierdoor een milieuvriendelijker alternatief voor de plastic varianten.

Eenvoudige verwijdering door de consument

De papieren luchtkussentjes hebben een zeer dunne afdichtingslaag, gemaakt van een composteerbare folie op basis van zetmeel, waarvan is bevestigd dat deze de recycleerbaarheid van het papier niet beïnvloedt. Het product is recyclebaar door pulping. Het product draagt het RESY-keurmerk en het sorteerhulpsymbool 22PAP volgens DIN 6120. De Papieren luchtkussentjes zijn door de Paper Technology Foundation in München (PTS) gecertificeerdals recyclebaar en dus af te voeren via oud papier. Dit maakt het voor de consument heel gemakkelijk om te kiezen voor de juiste recyclingbak. Het materiaal is composteerbaar en degradeert in water wanneer het daar per ongeluk eindigt

Moderne technologie maakt recycling van Papieren luchtkussentjes mogelijk

Met de huidige repulping-technologie worden de papier- en afdichtingslaag tijdens het recyclingproces gescheiden. Hierdoor kunnen de papieren luchtkussentjes worden gerecycled met oud papier of het composteerbare afval.

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping