PAPERplus TRACK – COMPACT EN SNEL
Met het papieren buffersysteem PAPERplus Track bent u optimaal uitgerust voor de productie van veilig verpakkingsmateriaal waarbij een hoge doorvoer en hoog rendement van groot belang zijn.
De machine produceert papieren buffers in slechts enkele seconden door het papier te krimpen in een holte die lijkt op de rails van een trein. Daar heeft de paperplus track dan ook zijn naam aan te danken.
Afhankelijk van het gewenste buffervermogen kunt u het volume van de buffers naar wens aanpassen. Dit gebeurd door het aanpassen van kreuken in de papieren buffer. Hierdoor produceert de machine papieren buffers die ideaal zijn voor het beschermen van middelgrote tot grote pakketten die tussen de vijf en vijftig kilogram wegen. Een ideale oplossing dus voor de wat zwaardere voorwerpen.
De PAPERplus Track is compact en kan, net als alle andere buffersystemen uit het leveringsprogramma van Van Lieshout Packaging, geïntegreerd worden in bestaande verpakkingslijnen. De productie van de papieren buffers kan direct aan de inpaktafel of het verpakkingsstation plaats vinden en biedt daarmee een zeer doeltreffende opvulling met minder gebruik van materialen. Bovendien hoeft de gebruiker bij deze technologie niet te snijden. Het papier is geperforeerd zodat de buffer gemakkelijk in één beweging kan worden afgescheurd. Zo wordt snijafval vermeden en de veiligheid van uw medewerkers geoptimaliseerd.
Alle componenten van de PAPERplus Track zijn ontworpen om snel te kunnen werken. Na het uittrekken van een papieren buffer produceert het systeem automatisch een volgende papieren buffer. Daarmee garandeert de PAPERplus Track een optimaal verpakkingsproces.
De machine is onderhoudsarm en uiterst gebruiksvriendelijk. Het vervangen van het papier gaat snel en eenvoudig en de bediening gebeurd op de touchscreen van de machine of kan met behulp van een smartphone of tablet.
Veilig verpakken: papieren buffer met uitstekend buffervermogen
Voor diverse verpakkingsdoeleinden: voor middelgrote tot grote pakketten
Snel verpakken: productie van papieren buffers met één druk op de knop
Aanpasbaar: buffervermogen en kreuken kunnen vooraf worden aangepast aan het product
Afgestemd op uw verpakkingsbehoeften: automatische productie van papieren buffers dankzij de on-demand functie
0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping