Van Lieshout Packaging

Van Lieshout Packaging is in 2011 opgericht door Bjorn van Lieshout en richt zich op productbeschermend verpakkingsmateriaal. We hebben ons gespecialiseerd in verpakkingsconcepten die uw producten beschermen tijdens transport tegen vallen, schokken en stoten. Zodat uw producten aankomen bij uw klant, zoals u ze verzonden heeft.

De juiste verpakking verdient zichzelf altijd terug.
Door uw producten op de juiste wijze te beschermen tijdens transport voorkomt u schade en kapotte producten met alle gevolgen van dien zoals reparatiewerkzaamheden en de kosten voor herstel en nieuwe verzending.
We geloven erin dat er voor ieder product een juiste verpakkingsoplossing is, passend bij de wensen en eisen die u aan de verpakking stelt. Wat die juiste verpakking dan is, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo kan het nodig zijn het product volledig rondom te beschermen tegen vallen, schokken en stoten. Maar denk ook aan gewicht en vorm van het product, de wijze van transport, klimaatomstandigheden en de tijd die het product binnen de verpakking moet doorbrengen.
Van Lieshout Packaging heeft zich gespecialiseerd in verpakkingsconcepten welke allen hebben aangetoond een toegevoegde waarde te leveren. Van Lieshout Packaging wil de klant zoveel mogelijk ontzorgen zonder de eigen focus te verliezen. Als extra service wordt daarom een programma van veel gebruikte verpakkingsmaterialen aangeboden.

Onze missie

Op een eerlijke en duurzame wijze het welzijn voor mens, dier en milieu verbeteren.

Onze visie

Extern

Het leveren van product beschermende verpakkingsmaterialen en oplossingen die leiden tot betere bescherming, minder materiaal verbruik, milieubesparing, efficiëntere processen, verbeterde ergonomie en lagere kosten. Wij werken altijd met een glimlach, zo duurzaam mogelijk en met als doel om het welzijn van de mens, dier en natuur te verbeteren.

Intern

Een fijne werkomgeving bieden aan positieve gemotiveerde collega’s. Werkzaamheden moeten aansluiten bij ieders persoonlijke passie en drijfveren. En men gaat voor elkaar door het vuur.
Toekomst

Toekomst

In 2023 zijn wij koploper op het gebied van duurzame (product beschermende) verpakkingsmaterialen en investeren wij zichtbaar in onze missie

 

Onze kernwaarden

Duurzaam
Eerlijk
Nauwkeurig
Kostenbewust
Positief
Professioneel
1
Share This