Optimalisatie van het logistieke verpakkingsproces door integratie

Van Lieshout Packaging is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van opvulmaterialen en beschermende verpakkingsmaterialen. De kosten voor verpakkingsmaterialen zijn belangrijk. Maar de echte besparing zit hem vooral in het juiste verpakkingsmateriaal en op welke manier het beschikbaar wordt gesteld aan de inpakker. Loopbewegingen bijvoorbeeld gaan ten koste van inpaktijd. Maar ook ergonomie is belangrijk. Dus niet telkens bukken maar de materialen op bijvoorbeeld schouderhoogte aanbieden. Daarom bieden wij een groot scala aan integraties aan om het opvul- of beschermende verpakkingsmaterialen op de juiste manier te integreren op, aan of bij de paktafel.

Inmiddels kijken we niet alleen naar integratie van verpakkingsmaterialen maar leveren wij complete logistieke optimalisaties. Denk aan goed ingerichte paktafels maar ook orderpickkarren en transportbanen waarmee pakketten op de juiste manier kunnen worden aan en afgevoerd. En samen met een vertrouwde partner bieden we WMS software om ook de wijze van orderpicken te optimaliseren.

Onderstaande video geeft een indicatie van de diverse mogelijkheden. Van Lieshout Packaging heeft hier de volledige logistieke lay-out ontworpen, geleverd en geïnstalleerd.

 

Wilt u uw verpakkingsproces optimaliseren?

Voor veel bedrijven is het optimaliseren van een verpakkingsproces niet altijd eenvoudig. Welke oplossingen verhogen de productiviteit van deze taak? Het ontbreekt vaak aan voldoende tijd om hier in te duiken. Laat u daarom informeren en ondersteunen door professionals op verpakkingsgebied. Wij hebben kennis van de markt en alle mogelijkheden. Samen met u kijken wij naar de optimalisatie van het verpakkingsproces. Onze experts vertellen u graag hoe wij uw logistieke of inpakproces kunnen optimaliseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping