Van Lieshout Packaging is in 2011 opgericht door Bjorn van Lieshout en richt zich op productbeschermend verpakkingsmateriaal. We hebben ons gespecialiseerd in verpakkingsconcepten die uw producten beschermen tijdens transport tegen vallen, schokken en stoten. Zodat uw producten aankomen bij uw klant, zoals u ze verzonden heeft.

De juiste verpakking verdient zichzelf altijd terug
Door uw producten op de juiste wijze te beschermen tijdens transport voorkomt u schade en kapotte producten met alle gevolgen van dien zoals reparatiewerkzaamheden en de kosten voor herstel en nieuwe verzending.
We geloven erin dat er voor ieder product een juiste verpakkingsoplossing is, passend bij de wensen en eisen die u aan de verpakking stelt. Wat die juiste verpakking dan is, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo kan het nodig zijn het product volledig rondom te beschermen tegen vallen, schokken en stoten. Maar denk ook aan gewicht en vorm van het product, de wijze van transport, klimaatomstandigheden en de tijd die het product binnen de verpakking moet doorbrengen.
Van Lieshout Packaging heeft zich gespecialiseerd in vijf verpakkingsconcepten welke allen hebben aangetoond een toegevoegde waarde te leveren:

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping