VLP AIR ONE Luchtzakjes machine
en folie

Opvullen en beschermen van producten binnen hun transport verpakking (kartonnen doos) gebeurd meer en meer met luchtzakjes. Luchtzakjes zijn een uiterst schoon en lichtgewicht verpakkingsmateriaal.

Voor opvullen en beschermen worden verschillende configuraties folie ingezet. De meest toegepaste configuratie is 200x120mm. De output van deze configuratie betreft een ketting van aaneengesloten zakjes die middels perforatie af te scheuren is op elke gewenste lengte.

 

STOROpack AIRplus Luchtkussens

AIRplus® luchtkussens bieden een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden voor bescherming van goederen in het pakket. De verschillende machines zorgen voor een veelzijdige inzetbaarheid.

De verschillende  AIRplus® luchtkussenfolies zorgen voor verschillende formaten bubbelzakjes. De folie is recycleerbaar en stevig. Voor elke toepassing is er een ander type luchtkussen.

De compacte systemen kunnen geïntegreerd worden in het verpakkingsproces. Een machine kan verschillende verpakkingsstations bevoorraden. De AIRplus® machines zijn snel, compact en altijd klaar voor gebruik.

Gebruiksvriendelijk en kostenbesparend verpakken!

Met onze VLP AIR ONE Luchtzakjes machines en folies kunnen wij vrijwel altijd een kostenbesparing realiseren.

Wij houden zelf van keuze vrijheid. Deze keuze vrijheid bieden wij ook onze klanten. In de markt kunt u veelal geen machines voor professioneel gebruik kopen.  Bij ons kunt u een machine kopen, huren, leasen of in bruikleen krijgen.

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping