ISTA richtlijnen voor product beschermend verpakken

Wat is de rol van ISTA? INTERNATIONALE VEILIG TRANSPORTVERENIGING

ISTA is een handelsvereniging zonder winstoogmerk met een missie om organisaties en hun mensen in staat te stellen productschade tijdens de distributie te minimaliseren en het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren door middel van een effectief pakketontwerp. Om deze missie te bereiken, ontwikkelt ISTA testprotocollen en ontwerpnormen die bepalen hoe pakketten moeten presteren om de bescherming van hun inhoud te garanderen tijdens de steeds veranderende risico’s van de wereldwijde distributieomgeving. ISTA fungeert als een wereldwijde certificerende instantie voor testfaciliteiten die deze tests kunnen uitvoeren. Er zijn wereldwijd honderden gecertificeerde testlaboratoria die commerciële testdiensten leveren en ISTA 6-Amazon.com-tests kunnen uitvoeren. ISTA-medewerkers hebben geen testfaciliteiten en voeren geen tests uit als service.

ISTA 6-serie: prestatietests van leden.

Testprotocollen gemaakt door ISTA-leden om te voldoen aan hun specifieke doeleinden en toepassingen. De tests kunnen volledig origineel zijn, of kunnen modificaties of variaties zijn op ISTA-procedures of -projecten of andere gepubliceerde en geaccepteerde tests. ISTA beoordeelt deze tests en keurt deze goed, maar de primaire verantwoordelijkheid ligt bij de oorspronkelijke leden.

 

Project 6-AMAZON.COM-SIOC

Project 6-AMAZON.COM-SIOC, schepen in eigen container (SIOC) voor verzending van het distributiesysteem van Amazon.com
Project 6-AMAZON.COM is een algemene simulatietest voor verpakte producten van “Ships In Own Container” (SIOC) die via het distributiesysteem van Amazon naar de bestemmingen van de eindklant worden verzonden. Dit testprotocol is ontwikkeld door gegevens uit eerdere studies van transportomgevingen, relevante testprotocollen, visuele observaties van de Amazon Fulfilment Center-omgeving en feedback van klanten te combineren. Deze test is voor verpakte producten die door leveranciers worden verzonden naar Amazon.com Fulfilment Centers en worden afgeleverd op de bestemmingen van de eindklant via Parcel of Less-Than-Truckload (LTL) uitgaande verzendmethoden. Het daagt het vermogen van zowel de verpakking als het product uit om transportgevaren te weerstaan ​​die normaal optreden tijdens hantering en transport. Amazon.com-verkopers met artikelen die bedoeld zijn om Ships In Own Container (SIOC) te gebruiken, worden aangemoedigd om deze test te gebruiken om de beschermende prestaties van hun verpakking te begrijpen.

Project 6-AMAZON.COM-Over Boxing, e-Commerce Fulfillment voor pakketbezorging

Testproject 6-Amazon.com-Over Boxing is een algemene simulatietest voor vervulling van e-commerce. In vergelijking met items die klaar zijn om te worden verzonden in hun eigen verpakking (Testproject 6-Amazon.com-SIOC), omvat dit soort e-commerce-fulfilment een individueel verpakt retailproduct met een gewicht van 70 pond (32 kilogram) of minder dat in een master-verzendcontainer (Over Box) ofwel op zichzelf met toevoeging van opvulmaterialen (luchtkussens, enz.) ofwel met meerdere individuele retailverpakte producten met opvulmateriaal voor verzending van Amazon.com naar een eindgebruiker via een pakketbezorgsysteem. Deze test daagt de verpakking en / of producten uit, of het nu gaat om primaire verpakking of transportverpakking, om weerstand te bieden aan de algemene schade veroorzakende bewegingen, krachten, omstandigheden en sequenties van deze omgeving.

Project 6-SAMSCLUB

Project 6-SAMSCLUB, verpakte producten voor verzending van het Sam’s Club®-distributiesysteem
ISTA® 6-SAMSCLUB is ontwikkeld door ISTA in samenwerking met Sam’s Club en is ontworpen als een algemeen simulatieprotocol. 6-SAMSCLUB is een algemene simulatietest voor verpakte producten die via het Sam’s Club®-distributiesysteem naar eindbestemmingen in de VS worden verzonden. Het is ontwikkeld op basis van een uitgebreid onderzoeks-, observatie- en veldmeetprogramma van het eigenlijke Sam’s Club-systeem. Het programma omvatte persoonlijke bezoeken aan verschillende distributiecentra, overzeese leveranciers en havens, en U.S. Club-winkels. Zeecontainers, vrachtwagens en vorkheftrucks werden geïnstrumenteerd voor versnelling en andere gegevens. Experts uit de branche vertaalden deze informatie, observatie en gegevens in de laboratoriumtests van het 6-SAMSCLUB Project.

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping