VCI Fixeerverpakkingen

Verpakken van corrosie gevoelige producten

Emba-Quick

Een alles in één verpakkingsoplossing

De Fixeerverpakking
Alles in één verpakking
De Membraanverpakking
vol en half automatisch

Emba-Protec verpakkingen

Van Lieshout Packaging bied met de verpakkingslijn van Emba-Protec verschillende methodes om ervoor te zorgen dat het product dat u verzend optimaal wordt beschermd tijdens het vervoer naar uw klant. De verschillende oplossingen ven Emba-Protec zorgen ervoor dat uw verpakkingsproces efficiënt verloopt en schade tijdens transport wordt geminimaliseerd.

Uw product veilig verzenden.

Uw producten worden met deze oplossing door middel van een sterke flexibele folie omsloten waardoor ze beschermd worden tegen schokken en trillingen tijdens het transport. Het te verzenden product blijft namelijk mooi stabiel in het midden van de doos gepositioneerd.

Profesionele uitstraling van uw verpakking

Een veilige en nette verpakking is zeer professioneel en zorgt voor een profesionele uistraling en tevreden klanten. De verpakkingslijn van Emba-Protec is vervaardigd met behulp van golfkarton en een transparante folie waardoor de producten bij opening van de zending direct zichtbaar zijn. De folie blijft sterk en veerkrachtig en de verpakking is daardoor ook geschikt voor retourzendingen. 

Milieubewust verpakken

Door het gebruik van fixeerverpakkingen van Emba-Protec is het gebruik van opvulmateriaal overbodig geworden. En omdat de verpakking opnieuw gebruikt kan worden voor retourzendingen vermindert dit de hoeveelheid afval. Daarnaast kan de gebruikte verpakking eenvoudig worden gerecycled. De verpakking kan eenvoudig samen met het reguliere papierafval ingezameld worden. Naast het kostenbesparend effect dus ook nog een positief milieueffect.

Emba-Flex

De fixeerverpakking

Het speciale rek en span mechanisme van Emba Flex® zorgt ervoor dat de stretchfolie het product stevig fixeert op het golfkarton zodat verschuiving  van het product wordt voorkomen. De zeer flexibele en praktisch scheur vaste rekfolie vorm zich perfect om verschillende productcontouren heen.

Naast de insert leveren wij ook de bijpassende verzenddoos.

Emba-Quick

De eendelige Fixeerverpakking

Op basis van onze beproefde en succesvolle verpakkingssystemen van Emba-Flex® bieden we een nog snellere verpakkingsoplossing aan. Daarbij is de omdoos reeds in het systeem verwerkt. Dit bespaart tijd en opslagruimte.

Emba-Swing

Het beste van 2 Systemen!

De zeer flexibele en praktisch scheur vaste rekfolie van de Emba-Swing® vorm zich perfect om verschillende productcontouren heen. Door het spannen van het product tussen twee dempingsmembranen wordt uw product “zwevend“ verstuurt. Ook bij een zijdelinkse val blijven zelfs de zwaarste producten stevig op hun plaats zitten

De omdoos maakt onderdeel uit van de set.

Emba-TrayTec

De machinale Verpakkingsoplossing

Deze Tray-verpakkingsmachine garandeert een perfecte productbescherming, snelle verpakking en lage kosten. Deze eenvoudig te bedienen machine biedt maximale flexibiliteit bij het verpakken van voortdurend wisselende producten met steeds wisselende formaten en gewichten tot wel 160 kg.

Emba-Protec

Emba TrayTec
Emba Quick
Emba Swing
Emba Flex

Enovatief verpakken

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping