Met 100% gerecycled materiaal duurzaam opvullen en beschermen zonder verlies van kwaliteit.

De AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes bewijzen dat recyclen zonder verlies van kwaliteit mogelijk is. Ze bestaan volledig uit gerecycled materiaal en bieden dezelfde uitstekende eigenschappen als luchtzakjes die van nieuwe grondstoffen worden gemaakt.

AIRplus® 100% Recycled is daarom perfect geschikt om producten in de doos te beschermen tijdens het transport. Ideaal voor bedrijven die beschermende verpakking van hoge kwaliteit even belangrijk vinden als duurzaamheid. De AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes zijn ook zelf recyclebaar en kunnen worden afgevoerd via het plastic afval.

Luchtzakjes bestaan voor 99% uit lucht en 1% uit folie. Omdat er minder materiaal nodig is in vergelijking met andere materialen, is het ook kostenbesparend.

De samenstelling van de AIRplus® 100% gerecyclede folie is uniek in haar soort. Storopack is de eerste fabrikant die een folie voor luchtzakjes produceert die voor 100% uit gerecycled materiaal bestaat waardoor er in het hele productieproces 30% broeikasgassen en fossiele grondstoffen worden bespaard.

Op weg naar een circulaire economie

Bij Van Lieshout Packaging hechten we veel waarde aan het bevorderen van de circulaire economie. AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes dragen bij aan het verminderen van het gebruik van fossiele grondstoffen.

Zes goede redenen voor het gebruik van de AIRplus®
100% gerecyclede luchtzakjes

Minder transportschade

De kosten van de energie, grondstoffen en middelen die nodig zijn voor het retourneren en reproduceren van een beschadigd product is veel hoger dan de kosten van het gebruik van AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes.

Een stevige keuze

Luchtzakjes zijn scheurvast, duurzaam en herbruikbaar.

Het is lucht dat de zakjes vult

AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes bestaan voor 99% uit lucht en 1% uit folie gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Minder opslagruimte nodig

AIRplus® 100% Recycled vereist minder opslagruimte dan conventionele bubbelfolie, aangezien de folie on demand wordt opgeblazen. Dat bespaart niet alleen opslagruimte, maar is ook beter voor het milieu omdat er minder ruimte wordt gebruikt tijdens transport.

Milieuvriendelijke productie

Het kost minder energie en water om de folie te produceren in vergelijking met dat van papieren opvulling. Daarnaast stoot het productieproces minder onaangename geuren, giftige dampen en afvalwater uit.

100% gerecycled materiaal

AIRplus® 100% gerecyclede luchtzakjes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn zelf ook weer 100% recyclebaar. Ze kunnen eenvoudig via het plastic afval gescheiden afgevoerd worden. Het vereist ook minder energie om de folie te recyclen dan het recyclen van papier.

Vraag direct een proefplaatsing aan van een luchtzakjes machine met 100% recycled folie!

12 + 10 =

30% minder uitstoot van broeikasgassen

57% minder waterverbruik

0
    0
    in uw winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop
      Calculate Shipping