Snel verpakken met autolock- en brievenbusdozen

Wanneer je voor snelheid wilt gaan zijn autolockdozen met automatische vouwbodem en brievenbusdozen ideaal. Door het gebruik van autolockdozen en brievenbusdozen wordt inpakken een makkelijk karwei en bespaar je op tijd en op gebruik van tape. De dozen worden plano geleverd en als je de doos uitvouwt sluit de bodem automatisch en is daardoor snel op te zetten. Je hoeft dus niet zelf te stoeien met het in elkaar vouwen van doos en bodem. Daarnaast ben je er zeker van dat de bodem veilig en stevig van constructie is, zodat de inhoud van de doos optimaal is beschermd.
Door de zelfklevende sluitstrip zijn de dozen eenvoudig en snel te sluiten, en de ontvanger kan de doos met de scheurstrip eenvoudig openen zonder gebruik te maken van gereedschap.

 

De voordelen van een autolockdoos nog even op een rij:

 • Makkelijk en snel. Bespaar tijd en geld door snelle verwerking dankzij automatische bodem.
 • Zelfklevende sluiting bespaart veel inpaktijd.
 • Je zit nooit zonder tape want dat is bij deze doos niet meer nodig.
 • Onmiddellijk gebruiksklaar
 • Scheurstrip voor gemakkelijk openen. De inhoud kan zo niet beschadigen door onhandig gebruik van een mes of een schaar. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk voor uw klant.
 • Verzorgde uitstraling door altijd nette doos

Autolockdozen of brievenbusdozen kopen

Van Lieshout Packiging beschikt over een ruim assortiment autolockdozen en brievenbusdozen

Advies over autolockdozen en brievenbusdozen

Twijfel je over wat de juiste autolockdoos is voor jouw producten? Of wil je advies over onze autolock dozen of verzendverpakkingen die het meest geschikt zijn voor jouw situatie? we denken graag met je mee! Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.

Advies over onze autolock- en brievenbusdozen nodig? Vul dan onderstaand formulier in.

0
  0
  in uw winkelmand
  Uw mandje is leegTerug naar de shop
   Calculate Shipping